Panna! komt naar ons land !

“Panna” (Term in het voetbal, waarbij de bal tussen de benen van een tegenstander wordt gespeeld, nvdr.) is een voetbalblad dat zich richt op jongens en meisjes tussen 7 en 14 jaar, en dat in Nederland een groot succes is. Streetsoccer Belgium, het bedrijf van Aarschottenaar Yannick Arnoets, wil nu samen met de uitgever van “Panna” het blad ook in ons land aanbieden. Hoe dat zal gebeuren wordt momenteel nog bekeken. De Belgische editie zal ook de focus leggen op voetbal door de ogen van jonge voetballers en zal onder meer de jonge helden van de Jupiler Pro League op een leuke manier in beeld brengen. Daarnaast wil Streetsoccer Belgium, net als in Nederland, een Panna-Sterrenteam oprichten dat getraind wordt door grootheden in het trainersvak en dat zal deelnemen aan tornooien.