Nieuws

Privé training (bootcamp) is groot succes !

Privé training zit in de lift dat is na COVID wel duidelijk, Wil jij ook wel eens proeven van zo een privé sessie met toptrainer Yannick? Contacteer hem dan snel & wie weet sta jij binnenkort te zwoegen tijdens een van zijn privé (bootcamp) mét bal !

Zomerkampen gaan door !

Het was lang wachten, maar de kogel is door de kerk ! Komende zomer zijn we actief in Leuven, Hasselt, Bonheiden, Diest, Tongerlo, .. Ons volledig schema kan je hier vinden:

Nog enkele plaatsen vrij in SSB Academy Aarschot!

De voetbalschool had al jaren geen enkele plaats beschikbaar, maar dit jaar is dat anders. Wist je dat er zelfs een groep is voor kinderen geboren in 2011 of later? Grijp je kans met een gratis proefles!

Wat een zomer!

Wat een zomer was het voor #SSBelgium ! Kampen over het heel Vlaanderen, zoveel tevreden kinderen en ouders, het geeft ons alleen maar moed om er dubbel zo hard tegen aan te gaan in het najaar van 2019.

Sterk bevolkte krokuskampen achter de rug

BAM! de kampen in Hasselt en Aarschot zitten er weer op, weer ruim 40 kinderen hebben hun hartje kunnen ophalen en kregen de nieuwste skills aangeleerd deze week ! Op naar de paaskampen !

SSBA zet opmars verder..

Weldra zullen onze Streetsoccer kampen te vinden zijn over heel Vlaanderen, Zo werd er een deal gesloten met SPORTA (Tongerlo) maar ook met SPORTY (Leuven) Ook zal er binnenkort nog een extra piste bekendgemaakt worden

Toptalent Real Madrid vliegt over voor..

Toptalent Willi was weer van de partij deze zomer bij trainer Nick & Yannick.

Internationale pers merkt SSB Academy op

Trainer Yannick en de SSB Academy worden op handen gedragen in de buitenlandse pers. “Wat wij hier neerzetten is uniek in Europa, ik wil vooral de ouders van onze talents bedanken voor het vertrouwen, want zonder jullie is dit niet mogelijk!” Lees de lofzang over SSBA via deze link

Interview Sport-voetbalmagazine

Trainer Yannick en de SSB Academy hebben nu ook de aandacht gewekt van Sport Voetbalmagazine. Lees het volledige artikel via deze link