Bij SSB weten we dat elke hedendaagse topvoetballer op straat is begonnen, echte techniek leer je op straat en niet op de training bij je club.

Daarom bieden wij sinds kort privé training aan voor uw zoon of dochter. Dit kan vanaf 6 tot 16 jaar.

Is mijn zoon/dochter wel geschikt voor privé training?

Uit ervaring weten we dat ieder wel een andere reden heeft om tot privé training over te gaan.

Het enige wat echt van belang is is dat u uw zoon of dochter gek is van het spelletje, niveau speelt geen rol van beginneling tot nationale jeugdspeler wij passen ons aan.

Veel voorkomende opties.. Mijn kind..

  • heeft nood aan een persoonlijke touch, zo pikt hij veel sneller dingen op
  • heeft lak aan groepstraining, dit is echt niets voor hem maar hij is wel altijd met een bal bezig
  • Is later gestart met voetbal dan de rest, hij zou basistechniek moeten kunnen inhalen
  • Krijgt geen genoeg van de bal, ik wil dat hij later op zo hoog mogelijk niveau kan spelen door middel van extra trainingen
  • Speelt niet bij een club maar is wel gek op de bal

Als u zich kan vinden een van bovenstaande stellingen, dan kunnen we u verzekeren.. Privé training is wel degelijk iets voor uw kind.

 

Hi !

Mijn naam is Yannick Arnoets, alvorens je zoon of dochter (zomaar) over te leveren is het voor mij belangrijk dat we starten op goede voet.

Sinds mijn 14 jaar ben ik fanatiek bezig met straat & zaalvoetbal, ook in het veldvoetbal was ik bij de jeugd actief (Aarschot, Betekom, OHL) maar al snel merkte ik dat mijn passie lag bij het zaalvoetbal waar ik onder meer gespeeld heb voor Futsal Hasselt, Real Noorderwijk & ZG Leuven.

Vanaf mijn 20 jaar ben ik zelfstandige met mijn zaak ‘Streetsoccer Belgium’ en ben ik non-stop actief geweest als techniektrainer, zowel in de voetbalschool (SSB Academy) als met privé trainingen of kampen.

Vandaag de dag staat Streetsoccer Belgium als een huis & het staat voor Kwaliteit, inderdaad met een grote K. Het niveau van een speler maakt voor mij niet uit, maar 100% inzet.. daar hamer ik op. Ik geniet er van als ik spelers progressie zie maken.. & dat is waar ik het voor doe !

Beter willen worden, willen scoren, willen winnen,.. de wil die moet er zijn voor mij !

& dan gaan wij samen een mooie toekomst tegemoet

Nog vragen? stuur ons een mailtje of contacteer mij via whatsapp

+32484796233 of stuur me een bericht op instagram !

www.instagram.com/iamyannickarnoets